fbpx

Suomen suurin
CYC vuokrastudio

Let the show begin!
Katso showreel!
Studiotilat
Kalustovuokraus
Lavasteet
Catering
Henkilöpalvelut

Vuokrastudio video-, valokuvaus-, sekä virtuaalituotantoihin

Kattava kalustovuokraus suoraan studioltamme

Olemme täyden palvelun studio kaikille tuotantotarpeillenne. Palvelumme sisältävät studiotilan ja laitteiden vuokraukset sekä lavasterakennukset, catering –palveluita unohtamatta. G-studios on toiminut näyttämönä lukemattomien tv-mainosten ja musiikkivideoiden tuotannoille sekä tuotekampanjoille ja monille still valokuvaustuotannoille. Minne tahansa luova tuotantonne viekään teidät, olemme täällä auttamassa ja tarjoamme avaimet onnistuneen tuotannon läpiviemiseen!

Studiotilat

Kalustovuokraus

Lavasteet

Catering

Henkilöpalvelut

Helsingin Konalassa sijaitseva 350 neliöinen CYC studiomme on käytettävissänne kokonaisuudessaan tai on jaettavissa pienempään 130 neliöiseen osaan. Studiovuokraukseen kuuluu myös oheistilat maskihuoneineen sekä keittiötiloineen.

G-studios_BTS_Chisu&Nopsa_2

350

Hinta alkaen 900 €/päivä

130

Hinta alkaen 600 €/päivä

Anna meidän tehdä työsi helpoksi! Sinun ei tarvitse vuokrata kuorma-autoa ja ajaa ympäri kaupunkia hakemassa kaikkia tarvittavia laitteita tuotantoa varten. Jos tarvitset jotain, jota meillä ei ole varastossa, löydämme sen yhteistyökumppaneiltamme.

DSC01927

Get your shit together!

G-studioilla teemme kaikkemme, jotta saamme tuotantonne sujumaan sulavasti suunnitelmanne mukaisesti. Autamme teitä löytämään parhaan kaluston budjettinne huomioiden. Meiltä löytyy monipuolinen ja kattava kalusto kaikkiin tarpeisiinne ja ammattilaiset, jotka ovat valmiita auttamaan teitä läpi koko tuotannon. Saapuessanne studiolle löydätte kaluston odottamassa valmiina!

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla lavasteilla luot visuaalisesti näyttävän tuotannon ja katsojalle miellyttävän elämyksen. Me tarjoamme korkeanluokan lavastuspalveluita muun muassa tv-, mainos- ja elokuvatuotantoihin. 

G-studios_BTS_R-kiska_2

Vasara ja Nauloja!

Meiltä löydät valmiita seinä-, ikkuna- ja ovielementtejä kustannustehokkaaseen lavastamiseen. Lisäksi rakennamme kustomoituja lavasteratkaisuja kaikkiin tarpeisiinne. Ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette apua lavasteiden suunnitteluun sekä toteutukseen ja rakennukseen.

Järjestämme täyden catering–palvelun aamupalasta lämpimään ruokaan, välipaloja sekä virvokkeita unohtamatta. Hyvä ruoka ja täysi vatsa ovat menestyksen resepti onnistuneeseen tuotantopäivään.

meal1

Hungry?

Meillä on usea  lounasruoan toimittaja, joista kaikki pystyvät toimittamaan  monipuolisesti laadukkaita lounasvaihtoehtoja erikoisruokavaliot huomioiden.

Meiltä saat myös alan ammattilaisapua, niin stilli, kuin videotuotantoihinkin.

FilmCrew_G

Palvelu pelaa

Meiltä löytyy osaamista moniin eri tehtäviin sekä kattava verkosto, jonka kautta saamme myös ammattimaista apua tuotantojen kaikkiin tarpeisiin.

Soita tai lähetä meille sähköpostia saatavuuden tai lisätietojen saamiseksi

Katso kulissien taakse

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Onko jotain kysyttävää?