fbpx

Palvelut

Täyden palvelun studio

Tavoitteenamme on palvella ja auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Olemme erittäin joustavia ja olemme auki silloin kun tuotantonne sitä vaatii, myös viikonloppuisin ja tarvittaessa vaikka pyhäpäivinä. Kysykää rohkeasti!

Lavastuspalvelu

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla lavasteilla luotte visuaalisesti näyttävän tuotannon ja katsojalle miellyttävän elämyksen.

Catering

Järjestämme täyden catering –palvelun aamupalasta lämpimään ruokaan, välipaloja sekä virvokkeita unohtamatta.

Henkilöpalvelut

Meiltä saat myös alan ammattilaisapua tuotantoihin.


Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla lavasteilla luotte visuaalisesti näyttävän tuotannon ja katsojalle miellyttävän elämyksen. Me tarjoamme korkeanluokan lavastuspalveluita muun muassa tv-, mainos- ja elokuvatuotantoihin. Meiltä löydät valmiita seinäelementtejä kustannustehokkaaseen lavastamiseen. Ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette apua lavasteiden suunnitteluun sekä toteutukseen ja rakennukseen.

Järjestämme täyden catering –palvelun aamupalasta lämpimään ruokaan, välipaloja sekä virvokkeita unohtamatta. Hyvä ruoka ja täysi vatsa ovat menestyksen resepti onnistuneeseen tuotantopäivään. Meillä on usea  lounasruoan toimittaja, joista kaikki pystyvät toimittamaan  monipuolisesti laadukkaita lounasvaihtoehtoja erikoisruokavaliot huomioiden.

Meiltä löytyy osaamista moniin eri tehtäviin sekä kattava verkosto, jonka kautta saamme myös ammattimaista apua tuotantojen kaikkiin tarpeisiin aina sisustajasta maskeeraajaan. Kun kerrotte näkemyksenne valmiista tuotannosta, me täytämme nämä saappaat ja muovaamme tuotantonne vastaamaan vaativimpiakin toiveitanne.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Onko jotain kysyttävää?