fbpx

Studiot

Suomen suurin CYC-studio

Helsingin Konalassa sijaitseva 350 neliöinen CYC studiomme on käytettävissänne kokonaisuudessaan tai on jaettavissa pienempään 130 neliöiseen osaan. Studiovuokraan kuuluu oheistiloina myös maskihuone, keittiö sekä ruokailutila.

Studiotilamme

Vuokratessanne koko studion saatte käyttöönne 350 m2 tilan, jossa käytössänne on Suomen suurin häivytetty horisonttikulma, valtava green screen seinä sekä optiona suuri chroma green matto. Koko tilan kattava overhead diffuusori peittää kaksi yläpuolella olevaa pitkää trussia. Osassa trusseista on valmiiksi integroituna valoja, jotka ovat ohjattavissa valopöydästä. Trusseihin on myös mahdollista lisätä valoja tuotantotarpeen mukaan.

350

alkaen 950 €/ päivä

Vuokratessanne pienemmän 130 m2 studion saatte räätälöitävissä olevan monikäyttöisen tilan, joka soveltuu kevyempiin video- ja still -kuvauksiin. Tämä vaihtoehto sisältää myös rutkasti tilaa sekä korkean yli viiden metrin tilakorkeuden. Käytössänne on myös kuvaussilta, joka mahdollistaa ylhäältä kuvaamisen. Taustalle mahtuu helposti iso chroma green seinä. Tässäkin tilassa trussit mahdollistavat monipuolisen valojen sijoittelun.

130

alkaen 650 €/ päivä

350

130

Soita tai lähetä meille sähköpostia saatavuuden tai lisätietojen saamiseksi

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Onko jotain kysyttävää?